Drops 15

Drops 15 is een gamma van energetische druppels die je zelfhelend vermogen stimuleren op geestelijk, mentaal, emotioneel en lichamelijk niveau.

Het gamma is opgebouwd rond twee sets van telkens drie Drops 15 : een voor energetische afvoer en een voor energetische aanvoer. Alle middelen zijn sterk transformerend.

DROPS 15

Drops 15 voor energetische afvoer

Om vooruit en voluit te gaan in het leven is het noodzakelijk dat we onze mentale, emotionele en fysieke ballast loslaten. Hierdoor komt er ruimte vrij om op alle vlakken van ons zijn in eenheid te stromen : geestelijk, mentaal, emotioneel en lichamelijk. Emo 15, Cleanse 15 en Heal 15 ondersteunen dit proces energetisch

Drops 15 voor energetische aanvoer

De vrijgekomen ‘ruimte’ kan nu ingevuld worden met nieuwe, bewuste, liefdevolle energie en keuzes en met gebalanceerde lichaamsprocessen, -functies en –ritmes. Op die manier kunnen we bewuster, liefdevoller, gelukkiger en gezonder leven. LOVE 15, RYTHM 15 en FOREVER YOUNG 15 ondersteunen deze opbouw energetisch.

Aura spray 15

De aura spray  is de perfecte ondersteuning voor je energielichaam. De spray zuivert en harmoniseert je chakra’s en aura. Hierdoor komt er weer orde in je energetisch veld en stroomt de energie evenwichtiger. Je voelt je energieker, rustiger, stabieler en verbonden met je eigen kracht. Je kan de aura spray gebruiken om zowel jezelf als ruimtes te zuiveren : je huis, wagen, praktijkruimte, hotelkamer, vakantieverblijf,… De werking is gebaseerd op kwantuminformatie die via de AQwaVit- technologie in het water geprogrammeerd is.

Beauty Spray 15

De Beauty Spray werkt energetisch in op het huidoppervlak en de diepere lagen onder de huid, tot zelfs in de gewrichten. De spray stimuleert een betere doorstroming van alle vloeistoffen in het lichaam, onder andere van het bloed en het lymfevocht. Hierdoor verbetert zowel de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen via het bloed als de afvoer van afvalstoffen via de lymfe. Na  verloop van tijd komt dit tot uiting in de cellen zelf én wordt het ook zichtbaar in de huid : de huidcellen gaan zich weer opspannen in plaats van te verslappen, de huid begint er jonger uit te zien en straalt meer. De spiercellen worden beter doorbloed en krijgen meer zuurstof, de spiertonus spant zich mooi op, de gewrichten en de gewrichtsvloeistoffen beginnen soepeler te functioneren. Kortom, je voelt je jonger en frisser. Een echte anti-agingspray dus.

Elydium

Vrijlatenstraat 23
8020 Ruddervoorde
T 0485 47 67 82

kathleen@elydium.be

Kom in je kracht vanuit bewustzijn naar gezondheid

en ervaar meer rust, vreugde en openheid

Scroll naar boven