Frequentietherapie

Alles in het universum heeft een specifieke trilling, een frequentie, dus ook de cellen van ons lichaam. Wanneer de trillingen in en rond de cellen vervormen, neemt het vermogen van ons lichaam om zichzelf te reguleren af. Deze verstoring kan optreden door (emotionele) stress, virussen,  bacteriën, schimmels, toxines, zware metalen, straling enz. 
Frequentietherapie

 • schakelt de micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor ziekte  uit
 • en optimaliseert  het celpotentiaal (de electrische geladenheid van de cel)

Met andere woorden : het zelfherstellend vermogen of de natuurlijke helende kracht van het lichaam wordt ondersteund. 

 
 

Prijs

Een behandeling duurt anderhalf uur en kost 60 euro. Behandelingen vanop afstand kosten 30 euro voor een week.”
 
 
 
 
Dr. Royal Rife

Wie ontwikkelde frequentietherapie?

 Frequentietherapie werd ontwikkeld door Dr. Royal Rife een Amerikaans wetenschapper (°1888 – +1971). Hij ontdekte dat micro-organismen kunnen vernietigd worden met behulp van frequenties. 
In een onderzoek bij 16 terminale kankerpatiënten stelde hij vast dat ze door zijn therapie allen 100% genazen. Dit resultaat ging niet onopgemerkt voorbij…het einde van alle ziektes leek nabij…! Maar helaas werden zijn ontdekkingen weggewerkt door toenmalige belangengroepen.

In de jaren ’80 ontstond er opnieuw belangstelling voor het werk van dr. Rife en werden er over de hele wereld onderzoekingen verder gezet die verder bouwden op zijn bevindingen en technologieën, alsook  op de theorieën van George Lakhovsky,  Nikola Tesla en Hulda Clarck.

Waarom frequentietherapie?

“If you want to find the secrets of the Universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”  
Nikola Tesla,
één van de grootste ingenieurs en uitvinders aller tijden (1856-1943). 

Kwantumfysica leert ons dat  materie niet is wat het lijkt. Het grootste deel van de materie bestaat uit lege ruimte. Het overblijvende deel gedraagt zich als golven of frequenties. Dr. Joe Dispenza, biochemicus, hersenwetenschapper en chiropractor, stelt het volgende : 

 • Onze weefsels bestaan uit cellen,
 • Cellen bestaan uit moleculen,
 • Moleculen bestaan uit atomen,
 • Atomen bestaan uit subatomaire deeltjes,
  Subatomaire deeltjes bestaan voornamelijk uit energie..
 • 99,99999 % van ons lichaam bestaat uit energie, net zoals de rest van het universum. 

Is het dan niet ironisch dat we al onze aandacht richten op de 0,00001% van de realiteit die fysiek is, die materie is ? Als je de energie verandert (in je cellen), zal de materie volgen (je lichaam). Freqentietherapie is een manier om je hierin te ondersteunen.

Hoe werkt het?

Je kan dit best begrijpen aan de hand van het beeld van de operazangeres die een kristallen glas met haar stem kan verbrijzelen : het glas trilt van nature op een bepaalde frequentie. Wanneer de zangeres continu een noot zingt op dezelfde frequentie, valt het glas uiteen. 

Op dezelfde manier heeft elk micro-organisme (schimmels, bacteriën, virussen, parasieten,…) een unieke en specifieke frequentie. Wanneer deze zelfde frequentie langdurig op het micro-organisme wordt afgestuurd, wordt de ziekteverwekker uitgeschakeld of sterft. 

Herstel van een orgaan  is eveneens mogelijk door de frequentie van een gezond orgaan aan te bieden. M.a.w. indien een zieke lever regelmatig wordt blootgesteld aan de vibratie van een gezonde lever, begint de zieke lever te vibreren op de gezonde frequentie.

Frequentietherapie veroorzaakt geen schade aan  normale menselijke cellen. Menselijke cellen reageren op veel hogere frequenties dan die welke geproduceerd worden door een Rife-toestel en zij resoneren niet op lagere frequenties.

Biofeedbackscan

The body never lies, it doesn’t know how to…

 John White

Tijdens een biofeedbackscan word  je gescand op micro-organismen die je lichaam ziek maken. De belangrijkste worden gedetecteerd en gedood. Regelmatig een scan doen is aan te raden : het is als een ui pellen, laag na laag. Op die manier worden bacteriën, schimmels,… opgeruimd. 

Drink water!

Wanneer ziektekiemen door frequenties worden gedood, barsten ze vaak open. Dit is een goede zaak omdat de bacteriën zich nu niet meer kunnen vermenigvuldigen, maar alle gifstoffen die zich in de cel bevinden, worden nu vrijgegeven. Zorg er daarom voor dat je elke dag veel water met citroensap drinkt, zodat de gifstoffen uit je bloedbanen worden verwijderd.

Het is dus goed om weten dat er een zuiveringsproces in gang gezet wordt en dat wat milde bijwerkingen mogelijk zijn, zoals hoofdpijn of vermoeidheid. Het is slechts een teken dat gifstoffen je lichaam verlaten. Veel water drinken met citroensap helpt deze ongemakken voorkomen.

Net zoals je klacht zich niet van de ene dag op de andere heeft ontwikkeld, kost het tijd om alle ongewenste micro-organismen te doden en alle ongewenste stoffen uit je lichaam te verwijderen.

Schumann en aarding

Wij zijn een deel van de aarde en we leven in haar electromagnetisch veld. De natuurlijke frequentie van de aarde is gemiddeld  7,83 Hz. Dit werd ontdekt door de Duitse fysicus Winfried Otto Schumann (1888-1974) en wordt daarom de Schumann frequentie genoemd. Hoe meer je afgestemd bent op de natuurlijke frequentie van de aarde, hoe gemakkelijker je hersengolven in balans komen, hetgeen een invloed heeft op je algemeen welzijn. Aarding of gronding is dus een krachtige manier om onze gezondheid te herstellen .  Frequentietherapie kan je hierbij ondersteunen.

Behandeling op afstand

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de principes van kwantumfysica of kwantumverstrengeling en de mogelijkheid van DNA om frequenties te ontvangen via scalaire energie. 

Concreet betekent dit dat indien ik in het bezit ben van een stukje van je nagel, hetgeen een deel is van je DNA, het mogelijk is om de frequenties die voor jou helend zijn via een toestel vanop afstand naar je door te sturen, ongeacht waar u zich op dat moment bevindt of wat je doet.
Je nagels maken deel uit van één enkel systeem : dat systeem ben jij. Dus wanneer frequentie-energie op je nagels wordt overgedragen, worden de effecten ervan ook op jou overgedragen. En alleen op jou, vanwege de unieke identificatie die aanwezig is in elke cel van je lichaam, jouw DNA.
Het voordeel hiervan is dat je niet in de praktijk aanwezig hoeft te zijn om  behandeld te worden. Ideaal wanneer u zich moeilijk kan verplaatsen of wanneer je de behandeling die je kreeg in de praktijk,  thuis verder wilt zetten.

Nevenwerkingen?

Frequentietherapie heeft geen nevenwerkingen. Wel is het mogelijk dat  ontgiftingsverschijnselen optreden, zoals misselijkheid, hoofdpijn en vermoeidheid. Dit kan je eenvoudig vermijden door voldoende water te drinken met citroensap! 

 • Tijdens zwangerschap en borstvoeding zijn behandelingen niet mogelijk. 
 • Ook voor babies zijn behandelingen niet mogelijk. 
 • Indien u een pacemaker of  elektrische implantaten heeft, zijn enkel behandelingen op afstand mogelijk

Voor wie kan frequentietherapie nuttig zijn?

Indien je graag op een natuurlijke manier je lichaam herstelt, en  je graag de balans terugvindt in jouw totale Zijn, dan kan frequentietherapie een goede keuze voor u zijn :

 • Het kan helpen bij het ontgiften van toxines, zware metalen, virussen (Epstein barr,…), schimmels,…
 • Het kan de werking van alle organen verbeteren
 • Het kan het energieniveau van het lichaam verhogen
 • Het verbetert het immuunsysteem, waardoor je minder vatbaar bent voor allergieën, verkoudheid en griep
 • Het biedt verlichting bij pijn : na een val, bij breuken, post-operatief, bij ontstekingen,…
 • Het kan helpen bij constipatie, het niet kunnen loslaten…
 • Het kan het zenuwstelsel kalmeren, waardoor je meer rust ervaart in je leven
 • Het kan ondersteuning bieden bij angsten, nervositeit, post traumatisch stress syndroom,  emotionele balans, overprikkeling van het zenuwstelsel, loslaten van oude patronen, geestelijk welzijn,…

Successtories

 • Een 76-jarige dame werd getroffen door een beroerte. De gevolgen bleven gelukkig beperkt, maar toch had ze elke dag het gevoel dat er ‘watten’ in haar hoofd zaten .  Ze was ook extreem moe.  Rijden met de fiets was niet meer zo evident omdat ze nog moeilijk op een rechte lijn kon rijden. Frequentietherapie bracht weer ruimte in haar hoofd en zorgde voor meer energie. Ook fietsen gaat nu weer vlotter.

 • Bij een dynamische dame van midden de vijftig werd  fibromyalgie vastgesteld. Na een lange zoektocht  kwam ze uiteindelijk in contact met frequentietherapie.  Ondertussen is ze er al jaren mee vertrouwd.  Pijn en vermoeidheid zijn veel verminderd, hetgeen haar de mogelijkheid geeft om weer voluit  te  leven !

 • Het lichaam  ontgiften van zware metalen met frequentietherapie zorgt voor meer energie, een algemeen welbevinden, vermindering van prostaatklachten en een beter geheugen bij een 75-jarige man.

 • Een drukbezette, vermoeide jonge moeder wordt zich bewust dat ze zich niet schuldig hoeft te voelen wanneer ze liefdevol haar grenzen stelt en daardoor meer ruimte creëert voor zichzelf.
Elydium

Vrijlatenstraat 23
8020 Ruddervoorde
T 0485 47 67 82

kathleen@elydium.be

Terugkeer naar je ware Zelf brengt je bij gezondheid, rust en vreugde

Scroll naar boven