Kathleen Vandevelde

Kathleen Van de Velde, aangenaam

Ik werd geboren in het Gentse , in een liefdevol nest. Als kind was ik vaak verkouden. Het gebruik van  antibiotica ondermijnde mijn immuunsysteem, waardoor ik nog meer ziek werd. Voor mijn mama was dit het begin van een zoektocht naar natuurlijke middelen die mijn lichaam konden ondersteunen. Zo groeide ik op met homeopathie, kruiden en gezonde voeding.

Al vroeg moest ik afscheid nemen van mijn vader, hij stierf op jonge leeftijd. Het was de aanleiding om me te verdiepen  in de vraag of er naast dit leven nog iets meer is dan hetgeen we met de zintuigen waarnemen . Ik ontdekte dat er veel meer is dan enkel het fysieke en ik mocht ervaren dat Bachbloesems me ondersteunden in mijn rouwproces.

Zo werd ik vanuit persoonlijke ervaring vertrouwd met heel wat vormen van ‘complementaire’ geneeskunde en werd mijn bewustzijn ruimer.

Opleidingen en ervaring

Ik koos voor een opleiding als maatschappelijk assistente, hetgeen me inzicht gaf in de mens en zijn relaties. Vele jaren ervaring  in bijzondere jeugdzorg, rijksgevangenis en psychiatrie, toonden me  hoe belangrijk de basisveiligheid is die je ervaart (of niet ervaart) in het milieu waar je opgroeit als kind. Voor veel mensen zet dit de toon naar de rest van hun leven. In een liefdevolle omgeving waar je  welkom bent en waar je mag zijn wie je bent, word je gedragen en gesteund in je Zijn.

Een opleiding aan de Europese Academie voor Natuurgeneeskunde gaf me inzicht  in mens, emotie en het zelfherstellend vermogen van ons lichaam.

In  2013 kreeg ik opleiding  in  licht- en magneettherapie en frequentietherapie. Vijf jaar ervaring met deze methodes  liet me energie en genezing op een ruimere manier  zien.

Cursussen zoals Reiki, Universele energie, Meditatie, Je Lichtlichaam Ontwaken, Raja Yoga,.. en opleidingen  rond bewustzijnsverruiming van Steve Rother, bij Evelyne De Souter en Lilian Ferru brachten me  dichter bij Mezelf.

Praktijk

Mijn praktijk is gericht op ondersteuning bij fysieke, emotionele en mentale klachten. Bewustwording is daarbij essentieel.

Frequentietherapie  en gesprek zijn mijn ‘tools ‘: je krijgt meer inzicht in hoe een klacht zich bij jou heeft ontwikkeld en het zelfherstellend vermogen of de natuurlijke helende kracht van het lichaam wordt ondersteund.

Elke vorm van advies of therapie die ik aanbied is er één die ik zelf heb doorleefd. Ik deel vanuit mijn ervaring de inzichten die me hebben geleid op mijn pad en die ook voor jou waardevol kunnen zijn. Zelf groeien en anderen ondersteunen in hun groei is mijn missie.

Tijdens de behandeling integreren we het fysieke, emotionele, mentale en geestelijke. Het kan een boost betekenen voor je gezondheid, vitaliteit en levensvreugde!

Je bent van harte welkom!

Elydium

Vrijlatenstraat 23
8020 Ruddervoorde
T 0485 47 67 82

kathleen@elydium.be

Terugkeer naar je ware Zelf brengt je bij gezondheid, rust en vreugde

Scroll naar boven