Aqwavit water vitalizer

De AQwaVit Water Vitaliser is een toestel dat het water in uw woning transformeert in vitaler, smaakvoller en zachter water. Dit gevitaliseerde water wordt gemakkelijker opgenomen in het lichaam en circuleert er beter. De AQwaVit Water Vitaliser verhoogt ook het energetische veld en de vitaliteit van uw woning. De waterleidingen waar het behandelde water door stroomt, worden antennes van positieve, harmonische energie. Uw woning wordt een vitale plek die gezondheid, rust en harmonie bevordert. Hierdoor bent u beter opgewassen tegen de verschillende bronnen van stress.

Aqwavit industrial Home Cleanse-unit

De AQwaVit Industrial Home Cleanse-unit is een toestel dat werkt volgens de principes van de kwantumfysica, in combinatie met specifieke computerprogramma’s die zijn afgestemd op de te harmoniseren ruimte. Hierdoor worden op korte tijd alle mogelijke belastende energieën intensief getransformeerd tot harmonische en ondersteunende energieën. Het toestel is heel eenvoudig in gebruik : je zet het in je woning of zaak, steekt de stekker in een stopcontact en het toestel begint met de Home Cleanse – cyclus. Tijdens deze cyclus, die uit een aantal grote blokken bestaat, worden zeer vel verschillende programma’s voor de energetische zuivering van de ruimte na elkaar gedraaid. Na de Home Cleanse –cyclus zijn alle belastende energieën in de ruimte – zowel van geopathische (wateraders, aardstralen,…)  als van metafysische aard – getransformeerd. Alle energetische belastingen, hoe zwaar ook, zijn omgevormd tot ondersteunende energieën. Je voelt de rust, vrede en harmonie in de gezuiverde ruimte.

Elydium

Penta power

Wifi, gsm, DECT- telefoons (draadloze telefoons), toestellen met bluetooth –verbinding, microgolfovens, kookplaten met inductie… Ze zijn niet meer weg te denken uit ons  dagelijks leven. Toch zenden al deze technologieën elektromagnetische straling uit die een esmog creëren. En die kan schadelijk zijn voor de mens. U merkt het misschien zelf als u ermee werkt : u wordt snel moe, voelt trillingen in de handen of armen, u krijgt hoofdpijn of wordt duizelig. Of u voelt zich niet langer goed in uw vel : u slaapt slecht, hebt chronische fysieke klachten, u voelt zich neerslachtig…Elektrostraling kan mee de boosdoener zijn. Elektromagnetische straling van draadloze telefonie, internet, smartphones en andere toestellen kunnen u heel wat last bezorgen, zowel fysiek als emotioneel. De Penta Power Tags neutraliseren de mogelijke schadelijke effecten van straling en bouwen een positief energieveld op. Resultaat ? U voelt zich fitter, vitaler en meer in balans.

Elydium

Vrijlatenstraat 23
8020 Ruddervoorde
T 0485 47 67 82

kathleen@elydium.be

Kom in je kracht vanuit bewustzijn naar gezondheid

en ervaar meer rust, vreugde en openheid

Scroll naar boven